logo
Zobni vsadki, ki se ujemajo z vašimi naravnimi zobmi

Več milijonov ljudi se sooča z izgubo zob kljub stalnim izboljšavam na področju zobozdravstva! V večini pride do izgube zaradi gnilobe zob, parodontalnih bolezni ali poškodb. Zobni vsadki so najboljša alternativa za povrnitev vaših zdravih in naravnih zob. Dali vam bodo samozavest pri jedi, smehljanju, smejanju, govorjenju, poljubljanju in vam omogočili, da živite tako, kot želite! Vse dnevne aktivnosti lahko opravljate brez kakršnihkoli skrbi za zobe.


Na zobne vsadke lahko gledate kot trajno rešitev nadomestitve zob. Zobni vsadki, ki so vstavljeni v čeljustno kost, se bodo v nekaj tednih ujeli z vašo naravno kostjo. Tako bo postala trdtemelj za podporo enega ali več umetnih zob, ki se imenujejo krone. Na voljo so v različnih velikostih, višinah in vrstah. Strokovnjaki za zobne vsadke vam lahko pomagajo, da se odločite, katera možnost je najbolj primerna za vas.


Zobni vsadki


Napredni zobni vsadki se uspešno uporabljajo že več kot 30 let. Gre za najbolj zanesljivo rešitev  nadomeščanja izgubljenih zob. Strokovnjaki za zobne vsadke bodo poskrbeli, da nadomestni zobje delujejo in so videti tako kot pravi. Razlike ne boste občutili. Vaš zobozdravnik vam bo sicer morda predlagal boljšo alternativo, glede na zdravje čeljustne kosti in vaših posebnih potreb. V primeru, da čeljustnica ne podpira zobnih vsadkov, se uporabljajo različne tehnike za obnovo kosti. Zobozdravniki pomagajo obnoviti vašo naravno čeljustno linijo in zagotovijodobre temelje za vsadke.


zobni implantati


Zobni vsadki so lahko pametna in stroškovno učinkovita izbira za odrasle vseh starosti. Ne glede na to ali se rodite brez zoba oziroma ga izgubite zaradi poškodbe, okužbe ali gnilobe, boste morali poiskati rešitev. Dokazano je, da so za mladostnike vsadki najboljša možnost, ko se konča rast in razvoj obraza. Pri zobnih vsadkih gre za najvarnejši in trajen postopek zamenjave zob. Tu so štiri pomembne prednosti zobnih vsadkov v primerjavi z alternativami, kot so proteze in mostički:


  1. Izgledaliin počutili se boste odlično. Profesionalno narejeni zobni vsadki vam prinašajo dober videz in občutek. Delovali bodo kot zdravi, naravni zobje. Celoten postopek namestitve vsadka je prav tako udoben in vreden vaše naložbe do konca življenja. Vsadke lahko ščetkate, perete in nitkate, tako kot svoje naravne zobe. Pomagajo vam ohraniti naravno obliko obraza in nasmeh.
  2. Narejeni so da trajajo. Pravilno narejeni zobni vsadki lahko trajajo več desetletij. Zato se zdi kot trajna rešitev zamenjave zob v primerjavi z drugimi možnostmi, vključno z mostički in protezami. Na dolgi rok vas bodo vsadki stali manj časa in denarja v primerjavi z drugimi opcijami.
  3. V življenju boste samozavestni.Zobni vsadki bodo poskrbeli, da se boste v življenju počutili samozavestne, saj vam vsadki ne bodo povzročali težav, ko boste govorili, jedli ali se smejali. Tudi vaš način govorjenja bo bolj naraven z natančno narejenim zobnim vsadkom. Lahko jeste tisto, kar vam paše, govorite o čemer hočete in ste aktivni kot vam ustreza.
  4. Ščitijo čeljustno kost in zdrave zobe. V primeru, da nimate zoba in ne poskrbite za alternativo, lahko pride do številnih zdravstvenih težav, med katerimi je najpogostejše poslabšanje čeljustne kosti. Zobni vsadki niso nič drugega kot možnost zamenjave zob, ki preprečuje izgubo kosti. Čim hitrejša vstavitev zobnih vsadkov bo takoj preprečila izgubo kosti. Poleg tega pri zobnih vsadkih ni potrebno brušenje sosednjih zob za namestitev mostičkov ali pritrditve delnih protez.


Za dodatne informacije in nasvete že danes pokličite Artident na +386 40 607987 !0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it