logo
Spoznajmo Profesionalno Beljenje Zob

Ali pogosto uživate kavo, sodo, rdeče vino, čaj ali bogato obarvano hrano? Odločitev za profesionalno beljenje zob je povsem logična, saj je težko odstraniti vso razbarvanost in madeže, ki pridejo zraven preprostih užitkov v vašem življenju. Vaš lep nasmeh pa bo postajal temnejši tudi s staranjem.

Beljenje zob velja za najvarnejši in najbolj konzervativen kozmetični postopek, ki je na voljo v sodobnem zobozdravstvu. Na splošno imajo zobozdravniki radi, da jim ni treba v celoti rezati zob, pacienti pa imajo radi izjemne rezultate, ki jih bodo dosegli v samo nekaj tednih.

ADNO-SLIDE_ZOOM

Zakaj bi si pobelili zobe?

S starostjo se postopoma spreminjanotranja struktura vaših zob. Njihova barva potemni po naravni poti. Močno obarvana hrana in pijača lahko sčasoma povzročimadeže. Zato se večina pacientovodloči za preprosto beljenje za izboljšanje splošnega videza zob in lepšega nasmeha za večjo samozavest.

Beljenje zob zaradi rumenih zob

Povpraševanje po svetlejšem in bolj belem nasmehu je zdaj večje kot kdaj koli prej. Nekateri ne bodo dobili tistega, kar iščejo, na trgovinski polici z zobnimi pastami. Na žalost večina izdelkov za beljenje, ki jih kupimo v trgovini, ne bo izpolnilo obljub napisanih na vabljivi embalaži.

zoom_whitened-300x150

Nekateri sredstva delujejo v minimalnem obsegu, ker vsebujejo majhne ravni vodikovega peroksida in druge sestavine. Toda večina tako imenovanih »rešitev« je nevarnih in prinašajo samo razočaranje. Vsebujejo materiale, ki mogoče niso primerni za vaša usta. To pomeni, se belilna sredstva končajo na drugih mestih, kar je lahko zelo slabo za vaše mehko tkivo in dlesni.

Strokovni napotki so zelo pomembni

S toliko stvarmi za beljenje zob na trgu, vam samo profesionalci lahko pomagajo doseči najvarnejše in najučinkovitejše rezultate. Če imate grdo obarvane zobe, je bolje, da poiščete pomoč profesionalnih zobozdravnikov, ki bodo za vaš lep nasmeh naredili veliko več. Zato je beljenje zob popolnoma smiselno.

estetic_stom_03-300x199

Beljenje zob je postopek, ki vam omogoča, da relativno varno in hitro pridobite bel in svetleč nasmeh. Ta postopek ponuja dolgotrajne rezultate brez bolečin in poškodb sklenine. Ves postopek je pod nadzorom dobro usposobljenega zobozdravnika, saj vam le preverjen in izkušen zobozdravnik lahko zagotovi visokokakovostne rezultate.

Poleg tega vam bo zobozdravnik, ki je vključen v postopek in na katerega se zanašate, zagotovil, da bo beljenje zob potekalo brez težav. Ne boste prepuščeni samemu sebi. Zanesljivo zobozdravstvo ponuja standardizirane rešitve, možno pa je tudi izvajanje po vašem urniku s skrbnim nadzorom zobozdravnika.

Povzetek –

Si želite svetlejši, bolj bel nasmeh? Začnite takojin se naročite na posvetovanje za beljenje zob z Artidentom. Naš zobozdravnik vam lahko ponudi profesionalne postopke beljenja, ki vam bodo zagotovili bleščeč nasmeh na varen in priročen način. Uporabljamo sistem »ZOOM AdvancedPowerBleaching«, ki se je izkazal za zelo uspešnega in najbolj priljubljenega med pacienti.

Naši postopki beljenja zob dajejo izjemne rezultate brez kakršnih koli bolečih posledic. Če si res želite pobeliti zobe s sistemom ZOOM, nas pokličite na +386 40 607987. Za več informacij o storitvi obiščite naš Facebook in Twitter.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it