logo
Štirje razlogi za beljenje zob

Vaš nasmeh je ena glavnih stvari, ki jih ljudje opazijo na nas. Ravni in beli zobje danes niso samo za pomembneže. Zaradisodobnega napredkav kozmetičnem zobozdravstvu je postalobeljenje zob bolj varno in cenovno vedno bolj ugodno za skoraj vsakogar, ki potrebuje lepši nasmeh. Pa vendar, zakaj je belnasmeh pomemben?


Kot je pokazala nacionalna raziskava Ameriške akademije za kozmetično zobozdravstvo, 96% odraslih je prepričanih, dazapeljiv nasmeh naredi posameznika privlačnejšega nasprotnemu spolu, 74% odraslih pa čuti, da grd nasmeh lahko škodi pri poklicnih dosežkih. Brezhiben in naraven nasmeh, s katerim se počutite bolj samozavestno, izboljša vaše socialne in poklicne priložnosti!Načini beljenja zob


Ugledne zobozdravstvene ambulante ponujajo različne načine beljenja zob. Eden od njih je paket za beljenje, ki ga uporabite v zavetju vašega doma. V njem se nahaja po meri narejen odtis vaših ust, ki ga samo napolnite z gelom za beljenje. Prav tako ponujajo Boost beljenje zob, ki ga opravite v ordinaciji. Začne se z nanosombelilnega materiala na sprednje površine zob, nato vas pošljejo domov s paketom za čiščenje. Obe metodi sta hitri, preprosti, ugodni in dajeta izredne rezultate..


Beljenje zob je postal glavni kozmetični poseg na številnih življenjskih poteh posameznika. Kamor koli pogledate, od družbenih medijev do revij in transparentov v nakupovalnih središčih, vedno bolj beli zobje so povsod!


Tukaj so štiri prednosti beljenja zob.Beljenje zob izboljša samozavest


S svetlečimi zobmi se bo vaša samozavest dvignila v nebo. Ne glede na to, ali delate v mestu, opravljatepredstavitve ali se preprosto sprehajate po cesti, je nasmeh s čudovitimi, svetlečimi zobmi težko zgrešiti!Beli zobje so tudi znak, da ste radi urejeni in da skrbite za svoj videz. Ljudje okoli vas bodo to opazili!


Beljenje zob izboljša vaš videz


Morda imate najlepše zobe in najbolj raven nasmeh, vendar niste varni pred škodo, s katero se vsi soočajo z rednim uživanjem hrane in pijače. Hrana, kava, čaj in brezalkoholne pijače nam čez časa obarvajo zobe. Po najboljši možni metodi beljenja zob boste v nekajsekundah opazili razliko, ne da bi morali filtrirati in spreminjati fotografije. Beljenje zob vam bo pomagalo pri boju proti madežem, ki jih pustiobičajna hrana in pijača.Beljenje zob omeji nastajanje gub


Če vas skrbijo gube, bi bilo lahko beljenje zob neverjetna alternativa za vas! Namesto, da se ljudje osredotočijo na gube, se bodo rajeosredotočili na vaš čudovit bel nasmeh. To bo preusmerilo pozornost z obsežnih gub, brazgotin zaradi aken ali namrščenega obraza.


Beljenje zob ne zahteva porabo vseh razpoložljivih sredstev


Beljenje zob ne stane toliko kot plastična operacija!Že en obisk priznane zobne ambulante bo zadostoval, da odkrijete vse prednosti beljenja zob.Komplet beljenja zob z izboljševalcem, ki ga nanesete doma, ima nekoliko višjo ceno, a prinaša boljše rezultate.


 Pri Artidentu v Sloveniji, EU, bi vam radi pomagali do bolj belega nasmeha, ki ga potrebujete v vsakdanjem življenju! Če želite izvedeti več o njihovi izbiri beljenja zob, se naročite na številko +386 40 740849 in eden njihovih najboljših zobozdravnikov bo kmalu stopil v stiku z vami.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it