logo
Prednosti zobnih implantatov All-on-4

Če ste bolni ali se spopadate z manjkajočimi zobmi in iščete način, kako bi jih zlahka nadomestili, je morda implantat All-on-4 pravi odgovor. Nadaljujte z branjem te objave, če želite izvedeti več o prednostih zobnih implantatov All-on-4.


Takojšen rezultat:


S samo 4 zobnimi vsadki lahko zamenjate svoje proteze in si zagotovite trajen mostiček, podprt z implantati, v samo enem dnevu. Z njem boste zagotovo opazili znatno izboljšanje stabilnosti zob in žvečilne sposobnosti.


implantati v Ljubljani


Izboljšajte svoj videz:


Postopek All-on-4 vaš nasmeh pomladi za dvajset let! Pomaga tudi pri vzdrževanju čeljustne kosti in preprečuje nadaljnje poslabšanje konstrukcije obraza, povezane z manjkajočimi zobmi in odsotnostjo koreninskega sistema, ki podpira celotno zobovje. Zobni vsadki ublažijo videz gub, ki jih povzroča manjkajoča struktura kosti in zob, zaradi česar ste videti mlajši.


Jejte karkoli, kadarkoli in kjerkoli:


Postopek All-on-4 bo izboljšal vaše splošne prehranjevalne navade. Spet si lahko privoščite svojo najljubšo hrano, ne da bi se je morali izogibati v javnosti ali doma.


Zagotovite si večen nasmeh:


Pri postopku se ustvari trajni komplet zob z mostičkom, ki je podprt z implantati.Implantata ni potrebno sneti, vaši zobje pa bodo trajali dolgo.


Odpravite zdravstvene težave, povezane z bolnimi in manjkajočimi zobmi:


Postopek pomaga pri ustvarjanju bolj zdravih ust z zmanjšanjem verjetnosti za razvoj parodontalne bolezni, okužbe z bakterijami in vnetjem. Parodontalna bolezen je povezana s sladkorno boleznijo, alzheimerjevo boleznijo, srčnimi infarkti, možgansko kapjo in drugimi kroničnimi stanji. Ker zobni implantatiponovno vzpostavijo naravno stanje v naših ustih, pomagajo tudi pri preprečevanju parodontalne bolezni. Z rednim krtačenjem in nitkanjembodo zobni vsadki izboljšali vaše splošno počutje.


PriArtidentuvam ponujamo metodo All-on-4, ki je cenovno ugodna rešitev brez presaditvein pacientom nudi fiksno protezo na celotnem zobnem loku na dan operacije. S pomočjo vsadkov All-on-4 vam bomo vrnili nasmeh na obraz in nadomestili vse izgubljene strukture. Če želite izvedeti več o postopku, obiščite našo ambulanto ali pokličite na +386 40 607987!0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it