logo
Dobro je vedeti dejstva o vsadku All on 4

Pred nekaj leti koncept zobnih vsadkov All-on-4 bolnikom ni bil znan, zobozdravniki pa so jih redko predpisovali. Vendar pa so z napredovanjem medicinske znanosti takšni vsadki vse bolj priljubljeni. Zobozdravniki predpišejo takšne vsadke. Da bi implantati ALL-ON-4 v Ljubljani opravili cenjeni zobozdravniki, morate biti v zanesljivih zobozdravstvenih klinikah. Cenjeni zobozdravniki menijo, da je ta možnost najboljša za lajšanje manjkajočih zob.


Kaj je zobni vsadek all-on-4?


Zobni vsadek All-on-4 je drugo ime mostov s fiksnim vsadkom. Most vsebuje 4 do 6 zobnih vsadkov in je izdelan iz akrilnih materialov v kombinaciji s titanom, monolitnim cirkonijem in porcelanom, zloženim na kobaltno-kromov okvir.


ALL-ON-4 implantati v Ljubljani


Razlogi za vgradnjo zobnih vsadkov all-on-4


Ko pridete do zaupne zobne klinike v Ljubljani, bo cenjeni zdravnik presodil, ali potrebujete več vsadkov za lajšanje težav, s katerimi se soočate. Če vidijo, da je potreben več kot en vsadek, potem priporočajo zobni vsadek all-on-4. Ker se celoten postopek odvija istočasno, lahko med zdravljenjem prihranite denar, hkrati pa dosežete najboljše rezultate.


Postopek implantacije all-on-4


Za implantacijo vse na 4 morate večkrat obiskati zobozdravnika in popolno zdravljenje lahko traja tudi mesece. Oglejmo si korake, ki jih sledijo cenjeni zobozdravniki, da vam omogočijo to vrsto vsaditve.


Izpit in zapis


Ob prvem obisku vam zdravnik naredi rentgen preostalih zob in odtisne čeljusti. Ustvarijo tudi 3D model čeljusti. S tem lahko vedo za zdravje preostalih zob. 3-D slika jim pomaga vedeti o debelini kosti, položaju sinusnih votlin ter spoznati živce in druge strukture, povezane s čeljustjo.


Zobni vsadki Ljubljana


Glede na te podatke oblikujejo načrt zdravljenja. Veste tudi, kakšen bi bil strošek takega vsadka.


Pridobivanje


Ob prvi operaciji zobozdravnik odstrani zobe, ki so morda ostali znotraj čeljusti. Pred namestitvijo vsadka mora biti čas počitka, da se rana lahko zaceli.


Namestitev vsadka


Ko zobozdravniki opazijo, da je prva operacijska rana zaceljena, nadaljujejo z namestitvijo vsadka all-on-4. Pacient mora biti pod sedativom, da bo sveder, ki bo naredil štiri luknje na točnem mestu, bolj obvladljiv in brez bolečin. Titanove stebre se nato namestijo v luknje in čas je dovoljen za celjenje in pritrditev vsadka.


Namestitev restavracij


Ko pride do celjenja, je vsadek trdno pritrjen na kost. Vrhovi po meri, imenovani oporniki, so postavljeni in služijo kot osnova za izdelavo kron.


Če želite najboljše od vsadkov ALL-ON-4 v Ljubljani, se obrnite na Artident. S seboj imajo cenjene zobozdravnike in pričakujete lahko, da boste imeli najboljše zdravljenje. Pokličite na +386 40 607987, da se dogovorite za sestanek.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it