logo
Spoznavanje prednosti ALL-ON-4 implantacije

Ste izgubili večino svojih zob in želite bistveno izboljšati videz svojega obraza in si povrniti nasmeh? Morda bi bilo pametno razmisliti o vsaditvi ALL-ON-4, postopku obnove celotnih ust. Čeprav je na voljo veliko možnosti estetske zobozdravstvene kirurgije, je vsaditev ALL-ON-4 vse bolj razširjena pri bolnikih s prekomerno zobno gnilobo, več zlomljenimi zobmi ali popolno izgubo zob.


To je napreden postopek za doseganje trajnih rezultatov. Zobni vsadki bodo v ustih ostali varno na mestu s pomočjo vijakov, pritrjenimi na čeljusti. Prednosti metode All-on-4 so številne:


ALL-ON-4 implantati


Preprečuje razgradnjo kosti


Najpogostejša prednost ALL-ON-4 implantata je, da ščiti lastnosti kosti po izgubi zob. Vsadki so nameščeni neposredno na čeljustno kost in delujejo podobno kot korenine naravnih zob. To pomeni, da se bo razgradnja kosti zaustavila. Pritisk na čeljustno kost posnema pritisk naravnih zob, spodbuja zadrževanje kostne mase in daje področju moč.


Večja samozavest


Pacienti, ki se odločijo za metodo All-on-4, na koncu dobijo popoln kompet zob z naravnim videzom. Zobje so varno in udobno nameščeni v ustih, zato lahko pacient brez skrbi uživa v svoji najljubši hrani. Lahko ste prepričani, da bodo vaši zobje ves čas ostali trdno na svojem mestu. Ljudje z vsadki ALL-ON-4 bodo občutili dvig samozavesti in se znebili vseh neprijetnosti in sramote.


ALL-ON-4 implantati


Boljša higiena in enostavna nega


ALL-ON-4 implantati ne potrebujejo veliko nege. Običajno se ne razlikuje of vsakodnevnih navad ustne nege, ki jih že poznate. Izboljšana raven higiene je dodatna prednost ALL-ON-4 implantatov. Tako se znebite nereda in nevšečnosti, dolgoročno pa prihranite čas in denar.


Trajna rešitev


Pomembna prednost ALL-ON-4 implantatov je, da so trajna rešitev. To pomeni, da v prihodnjih letih nikoli ne boste potrebovali pogostih namestitev! Uporablja protezo, ki je varno pritrjena na usta preko implantacijskega vijaka na čeljusti. To je trajna rešitev, ki pacientu zagotavlja večje udobje in manj nevšečnosti. Gre za revolucionarno tehnologijo, ki krepi vez med kostjo in vsadkom.


Stranke z manjkajočimi zobmi morajo razumeti, da več časa kot mine pred zdravljenjem, večja je verjetnost, da bodo v prihodnosti nagnjeni k izgubi kosti in drugim težavam z ustnim zdravjem. S pomočjo strokovnjaka za implantacijo v Ljubljani bomo poiskali najboljšo rešitev za vaše manjkajoče zobe, s katero se boste izognili morebitnim težavam v prihodnosti.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it