logo
Prednosti posega All-on-4

Če vam manjka več zob, potem ste nezadovoljni in vaša samozavest se zmanjša. Pojavijo pa se lahko tudi številne zdravstvene težave. Rešitev so lahko zobne proteze, vendar to ni najboljši način za pridobitev izgubljenega samozaupanja in zadovoljstva. All-On-4 implantati so zanesljiva metoda za nadomestitev manjkajočega zoba in povrnitev vašega samozaupanja.


Obstajajo številne prednosti, ki jih lahko pridobite s takšno implantacijo v ugledni kliniki v Ljubljani. Imajo cenjene zobozdravnike in najboljšo opremo, ki vam omogoči takšno implantacijo po dostopni ceni.


ALL-ON-4 implantati


Preprečevanje izgube in razgradnje kosti


Razgradnja kosti čeljusti je pogosta posledica pomanjkanja zob. Z implantacijo po tej metodi lahko zmanjšate izgubo kosti, saj je implantacija pritrjena neposredno na čeljustno kost. Implantacija deluje podobno kot naravna korenina zob. Pritisk implantacije pomaga ohranjati kostno maso in zagotovi trdnost območja.


Tudi če imate samo delno izgubo kosti, ste še vedno primerni za to vrsto implantacije. Tako se izognete tudi kostnemu vsadku. Čas zdravljenja se zmanjša, saj po kostnemu vsadku ni več možna vrnitev na to vrsto implantacije.


ALL-ON-4 implantati


Okrepljena samozavest


Z All-On-4 implantacijo ste lahko prepričani, da vam zobje v nobeni situaciji ne bodo izpadli. Brez skrbi lahko žvečite katero koli hrano in pijete katero koli pijačo. Ko ste popolnoma prepričani v trdnost vaših zob, se vam takoj okrepi samozavest. Nikoli vas ne bo strah, da vam bodo med hranjenjem ali smejanjemizpadli zobje.


Enostavnejša nega in izboljšana ustna higiena


Skrb za zobe po tej vrsti implantacije je enaka kot pri običajnih zobeh in ni potrebna nobena posebna nega. Zobe lahko umivate, ščetkate z zobno nitko in splaknete kot prej. Pri drugih protezah si morate vzeti čas in včasih tudi spremeniti svojo dnevno rutino. S to vrsto implantacije ni nobenih sprememb.


Trajna rešitev


Če se odločite za All-On-4implantacijo, vam ne bo treba pogosto obiskovati zobozdravnika zaradi nameščanja zobne proteze, saj je ta vrsta implantacije trajna rešitev za izgubljene zobe.


Če želite najboljše All-on-4implantate v Ljubljani, se obrnite na Artident. Imajo izkušene zobozdravnike in sodobno opremo, ki omogoča najboljšoin hkrati ugodno implantacijo. Pokličite na +386 40 607987 in si rezervirajte termin.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it