logo
ALL-ON-4 implantati so odlična rešitev za popolno nadomestitev zob

Postopek vsaditve All-On-4 je kombinacija različnih zobnih metod in tehnologij, ki zagotovi trdno in varno podlago za nadomestitev zob.  Je veliko bolj obstojen in zanesljiv od tradicionalnih postopkov pritrjevanja ali lepil za proteze. Pri postopku vsaditve All-On-4 se uporablja komplet fiksnih zobnih vsadkov, ki se namestijo v pacientovo čeljust.  S tem se ustvari trdna platforma, ki bo nadomestne zobe drži na svojem mestu in deluje podobno, kot naravni zobje.  All-on-4 spada pod tip proteze na vsadkih«, ki zajema tudi druge načine nadomestitve zob.


Sam postopek vstavitve implantatov All-On-4 se nekoliko razlikuje od običajnih postopkov. Njegov namen je zamenjava celotnega zoba. Del vsadka, ki je nameščen znotraj čeljustne kosti, je enak. Razlika je v posebnem zgornjem delu v obliki kapice, ki zlahka prime cel umetni zob!Tako je fizična povezava med čeljustjo in umetnimi zobmi bolj močna. Pacientu zagotovi veliko bolj naraven občutek, zlasti med žvečenjem ali pogovorom.  Prinaša prednosti tako za  vaše ustno zdravje, kot tudi na drugih področjih vašega življenja.


Postopek vstavitve implantatovAll-On-4 se uporablja za zagotovitev varne zobozdravstvene izkušnje.  Oralni kirurg  natančno preuči in analizira območje ter pripravi najboljšo strategijo za namestitev implantata.  Le tako se lahko doseže najbolj zadovoljiv rezultat in zagotovi najučinkovitejša namestitev implantata, ter omogoči hiter čas okrevanja in hitro vrnitev k običajnim aktivnostim.


ALL-ON-4 implantati v Ljubljani

Ena najpogostejših težav zaradi izgubljenih in manjkajočih zob je razgradnja čeljustne kosti. Postopek vsaditve All-on-4 lahko učinkovito zmanjša izgubo kosti, saj so vsadki pritrjeni neposredno na čeljustno kost in delujejo podobno kot korenine naravnih zob. Implantat ustvari pritisk na čeljustno kost, ki posnema naravni zob. To ojača območje in spodbudi ohranjanje kostne mase. Ker vsadki zagotovijovarno povezavo z obstoječo čeljustno kostjo, se postopek All-On-4 lahko uporabi tudi pri bolnikih z določeno stopnjo izgube kosti.


Pacienti, ki se odločijo za postopek All-On-4, dobijo celoten komplet zob naravnega videza.  Z njimi lahko udobno in varno žvečijo.  Tako lahko brez skrbi uživajo v raznoliki hrani in pijači.  To bo pacientom dvignilo samozavest, neprijetne situacije pa jih ne bodo več skrbele. Postopek vsaditve All-On-4 je trajen, zato niso potrebna nameščanja ali  pregledi zob, ki so pogosti pri običajnih protezah.  Tako si na dolgi rok prihranite čas in denar, ter tudi nevšečnosti.


Ena od bolj pomembnih koristi, ki jo zagotavlja postopek All-On-4, je ta, da so rezultati trajni in ne zahtevajo pogostih obiskov zdravnikov, kot se to dogaja pri običajnih protezah. Ker postopek vsaditve All-On-4 zagotovi varno pritrditev proteze na usta s pomočjo vsadkov, povezava ni nagnjena k istim težavam, ki so posledica odmika oz. recesije dlesni, zaradi česar običajne proteze sčasoma postanejo ohlapne in neprijetne.  All-on-4 ponuja trajno rešitev, ki pacientu nudi večje udobje.


Če vam manjka nekaj ali več zob in želite izvedeti več o postopku vsaditve All-on-4 ali ste prepričani, ali je to najboljša rešitev za vas, se naročite na brezplačno posvetovanje s strokovno skupino pri Artidentu, profesionalno zobozdravstveno ordinacijo v Ljubljani.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it