logo
4 opozorilni znaki, ki kažejo na to, da potrebujete zobne vsadke

Zobni vsadki vam lahko pomagajo na več načinov.Najboljša stvar pri njih je visoka uspešnost postopka, ki se vrti okoli 98%.To pomeni, da vam takoj po postopku ni treba skrbeti glede okvare ali popravila vsadka. To je resnično dobro zagotovilo za paciente, ki mogoče razmišljajo o zobnem vsadku.


V tem članku bomo izpostavili 4 glavne opozorilne znake, ki kažejo na to, da potrebujete zobne vsadke.


Zobni vsadki


Manjka vam eden ali več zob:


Če vam manjka eden ali več zob, se vam ni treba več počutiti nerodno.Obstaja upanje, saj so zobni vsadki primerna alternativa za rešitev težav z manjkajočimi zobmi.


Ne glede na to, kje se nahaja vrzel, jo bo zobni vsadek zapolnil in vam povrnil naraven in bleščeč nasmeh. Lahko ste brez skrbi, da bodo izgledali nenaravno pred vašimi prijatelji in sorodniki.


Zobni vsadki


Ohlapna proteza:


Veliko ljudi ima težavo z ohlapno celo ali delno protezo.Na srečo obstaja rešitev v obliki zobnih vsadkov. Ta kozmetični postopek lahko popravi ohlapne proteze.Ni vam treba več skrbeti o tem, ali se bodo proteze snele, ko boste poskušali govoriti ali jesti. Ker vsadek zagotovi naraven izgled in občutek, ne bo več razlogov za pojav številnih težav, ki jih lahko povzročijo ohlapne proteze.


Prišlo jo do okužbe zoba in ga želite izpuliti:


Če pride do okužbe zoba, ga lahko rešite z določenimi postopki ali pa ga bo potrebno izpuliti.Če obiščete svojega zobozdravnika in ugotovi, da je okužba prehuda, vam lahko svetuje vsadek. Ko vam zobozdravnik odstrani okuženi zob, ga lahko zobni vsadek nadomesti.Vsadek bo trpežen in močan kot naravni zob.Pri zobnih vsadkih ni potrebna posebna nega. Za vsadke lahko poskrbite z redno uporabo zobne nitke in ščetkanjem.


Zlomljen zob:


Če se je kateri od zob zlomil ali močno počil, nimate veliko možnosti. Pravzaprav imate samo dve: zobna krona ali vsadek. www.artident.si.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it