logo
Kako priti do najboljših zobozdravstvenih storitevv Ljubljani

Mogoče potrebujete storitve najboljšega zobozdravnika, vendar boste zmedeni nad ponudbo in ne boste vedeli, kje se storitve lahko najdejo. Pri ARTIDENT-u boste našli najboljše zobozdravstvene storitve v Ljubljani.


Zakaj izbrati ARTIDENT 


V Ljubljani lahko najdete veliko zobozdravstvenih ordinacij. Vendar pa se zobozdravstvo ARTIDENT v Ljubljani loči od drugih po svoji profesionalnosti.


Lahko dostopno: Zobna ambulanta ARTIDENT se nahaja v izjemni regiji v Bežigradu, kar vam omogočahiter dostop do zobozdravstvenih storitevv Ljubljani. Klinika ima svoje prostora v prvem nadstropju na Dunajski cesti 129. Do njih lahko pridete z vozilom, ki ga pustite na brezplačnem parkirišču, ki je del stavbe, ali z lokalnim prevozom št. 6, 8 in 11. Imajo ustrezno dvigalo za ljudi z okvarami, zato lahkostoritve zagotovijo tudi fizično prizadetim ljudem. 


ZOBNA ORDINACIJA ARTIDENT


Različni zobni postopki: V zobozdravstveni ordinaciji ARTIDENTv Ljubljani so vam na voljo različni postopki. Ponujajo več vrst zobozdravstvenih storitev, kot so vsadki, beljenje zob in zobni vsadki po dostopni ceni. Če v Ljubljani ne morete izbrati zobozdravnika, je ARTIDENT nedvomno prava izbira. Med njihovimi storitvami lahko najdete tako popravilo zob kot zamenjavo obrabljenih amalgamskih plomb, odstranjevanje zobnih kamnov, osvetlitev zob, vgradnjo zobnih dodatkov in izdelavo proteze. Kar zadeva izvirnost, nudijo vam varen in prelomen postopek za pričvrstitev proteze z dvema vložkoma, ki vam omogoča stabilnost čeljusti in brezhibno žvečenje hrane.


Izkušen in strokoven zobozdravnik: Pri ARTIDENT v Ljubljani boste našliusposobljeno skupino zobozdravnikov, ki so strokovnjaki na svojem področju. Na voljo so vam od 8. do 19. ure od ponedeljka do četrtka, in med 8. in 13. uro ob petkih. Po predhodnem dogovoru storitve ponujajo tudi med vikendi. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate pregled mesečnih akcij, pri katerih so stroški veliko manjši. Enostaven dostop, kakovostne storitve, hitro naročanje in neverjetni stroški jih ločujejo od ostalih zobozdravstvenih klinik. Imajo svoja raziskovalna središča, v katerih vam skušajo dati največjo za vaš denar, saj se zavedajo, da je trdnost zob podlaga za kakovostno življenje.


Če iščete najboljše zobozdravstvene storitve v Ljubljani, potem lahko brez pretiravanja rečemo, da z ARTIDENT-om enostavno ne morete zgrešiti. Strokovnjaki v Ljubljani, Slovenija, se z vami lahko sporazumevajo v angleščini. Družinski in delaven zobozdravstveni center, ki vam ponuja vrhunske zobozdravstvene storitve, se nahaja v okolici Bežigrada v Ljubljani. Delujejo na področjih zmernega in preventivnega zobozdravstva, protetike, endodontije, ustnega zdravljenja, implantologije, otroškega zobozdravstva in še več.Pokličite ARTIDENT in se dogovorite za termin na +386 40 607987.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it