logo
Zakaj se pacienti odločajo za ALL-ON-4 implantate v Ljubljani

Najbrž ste opazili, da pacienti po izgubi stalnih zob ali njihovi odstranitvi, najraje posežejo po All-On-4 implantatih pri priznanih zobozdravnikih v Ljubljani. ALL-ON-4 implantati veljajo za zlati standard za zamenjavo zob. Ta način zamenjave zob zahteva manj vsadkov, zato je pri pacientih zelo priljubljen. Vendar pa to ni edini razlog, zaradi katerega so pacienti navdušeni nad to vrsto zobnih implantatov. Nekatere bomo predstavili v nadaljevanju.


Manj sidrišč


Če so pacienti izgubili nekaj zob in jih želijo nadomestiti, se lahko odločijo za tradicionalne zobne vsadke. Tradicionalni vsadki zahtevajo eno sidrišče za vsak nadomestni zob. Če pa je izgubljenih več zob in so drugi zobje v slabem stanju, je smiselno izbrati All-On-4 implantate pri priznanih zobozdravnikih v Ljubljani. Pri tem postopku so za celotno čeljust potrebna le štiri sidrišča. Pacienti lahko z manjšim številom sidrišč spremenijo svoj nasmeh.

Če želite zamenjati niz zob, se je pametno odločiti za ALL-ON-4 implantate.


Enakomeren videz zob


Tradicionalni implantati se uporabljajo po potrebi, zato ni mogoče ohraniti barve in teksture zamenjanih zob. Če pa se pacient odloči za ALL-ON-4 implantat, barva in struktura vseh zamenjanih zob ostaneta enaki. Poleg tega se nadomestni zobje obrabljajo enako hitro in ne pride do razlik v videzu zob.


ALL-ON-4 implantati


Manj vzdrževanja 


Idealni kandidat za All-on-4 implantat so največkrat pacienti, ki uporabljajo zobne proteze. Za takšno vrsto implantata morajo pacientom manjkativsi zobje na zgornji in spodnji čeljusti. Proteza je za te paciente sicer ustrezen nadomestek, vendar zahteva redno nego in ni trajna rešitev. All-on-4 implantata ni mogoče odstraniti, hkrati pa tudi ne zahteva enake vrste vzdrževanja kot zobne proteze.


Čas celjenja ob prvi vstavitvi zobnega implantata je odvisen od števila odstranjenih zob in od tega, kako dobro se čeljust prilagodi implantatom. Po obdobju prilagajanja za implantate ni potrebno posebej skrbeti. Zadostuje že ščetkanje in uporaba zobne nitke, kot ste to počeli s svojimi naravnimi zobmi.


Zdaj lahko vidite, zakaj pacienti radi izberejo All-on-4 implantate. V kolikor želite imeti naravne zobe in se ne želite obremenjevati z vzdrževanjem protez ali mostičkov, to predstavlja idealno rešitev. Za najboljše zobne implantate se obrnite na Artident v Ljubljani. Njihovi priznani zobozdravniki ponujajo strokovne storitve po dostopni ceni. Naročite se na telefonsko številko +386 40 607987.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it