logo
Pot do najboljše oskrbe Zobozdravnik Ljubljana

Lahko se zgodi, da potrebujete storitve najboljšega zobozdravnika, vendar ne veste, kje bi lahko dobili takšno zdravljenje. Storitve najboljšega Zobozdravnika Ljubljana lahko najdete pri ARTIDENTU.


Razlogi za sodelovanje z ARTIDENTOM


V Ljubljani je veliko zobozdravstvenih ambulant, vendar ARTIDENT med njimi izstopa takrat, ko imate željo, da bi imeli najboljše od Zobozdravnikov Ljubljana.


1


Enostavna prisotnost: Zobozdravstvena ordinacija ARTIDENT se nahaja na odlični lokaciji v Bežigradu – Zobozdravnik Ljubljana. Naš center se nahaja na Dunajski 129 v pritličju. Lahko nas obiščete z vozilom, ki ga pustite na brezplačnem parkirnem mestu za zgradbo, ali z javnim prevozom št. 6, 8 in 11. Imamo dvigalo, ki je primerno za posameznike z gibalnimi ovirami, zato nudimo dostop tudi fizično oviranim posameznikom.


Različne vrste zobozdravstvenih storitev: Zobozdravnik Ljubljana Artident ponuja različne vrste zobozdravstvenih ordinacij, kot so vsadki, beljenje zob in zobni vsadki. V primeru, da se v Ljubljani ne morete odločiti za zobozdravnika, smo nedvomno prava odločitev za vas. Med našimi storitvami lahko najdete tako fiksiranje zob in zamenjavo obrabljenih amalgamičnih tesnil, poleg tega pa tudi odstranitev zobnega kamna, peskanje in osvetljevanje zob, vključitev zobnih vložkov in izdelavo proteze. Kot novost lahko ponudimo obsesijo zobnih vložkov z dvema vložkoma, ki je v veliki meri zaščitena in zmogljiva metodologija, ki vam omogoča, da imate stabilno čeljust in brezhibno oskrbo.


417402_460100154010434_134152573_n


Izkušeni in profesionalni zobozdravniki: ARTIDENT je sestavljen iz skupine kvalificiranih Zobozdravnikov Ljubljane, ki so strokovnjaki na svojem področju in je dostopen od 8. do 19. ure od ponedeljka do četrtka in v petek med 8. in 13. uro. 


Z predhodnim naročevanjem smo dodatno na voljo ob koncih tedna. Na naši spletni strani si lahko ogledate pregled mesečnih akcij, kjer se stroški oskrbe zmanjšajo. Med našimi zanimivostmi so odličen dostop, kakovostna uprava, hitro naročanje in odlične cene. Imamo lasten raziskovalni center, v katerem si prizadevamo, da bi za vaš denar zagotovili najboljšo obravnavo, saj vemo, da je trdnost zob razlog za kakovostno življenje.


Zlahka je razvidno, da se, ko zaprosite za storitve najboljšega zobozdravnika, ne morete izogniti ARTIDENTU. Zato nas pokličite v ARTIDENT, na telefonsko številko +386 40 607987, ko potrebujete profesionalno in strokovno oskrbo.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it