logo
Kdaj je pravi čas za zobne vsadke?

Ali imate proteze, ki so slabo pritrjene in vam onemogočajo normalno preživljanje vaših počitnic? Če potrebujete boljšo, močnejšo, vendar dolgotrajno alternativo za manjkajoče zobe, potem so zobni vsadki kot nalašč za vas.


Ko gre za izbiro nadomestila za vaše zobe, bo vaša odločitev odvisna od različnih dejavnikov. Sprva lahko razmislite o strokovni pomoči izkušenega zobozdravnika. Toda še pred tem morate vedeti kdaj je pravi čas za zobne vsadke. Nekatere situacije v katerih si boste zaželeli zobnih vsadkov, so:


Zobni vsadki Ljubljana


Ko ste naveličani omejujoče prehrane –


Če ne boste imeli zdravih in močnih zob, ne boste imeli izbire; omejiti boste morali vnos specifičnih živil. Zaradi manjkajočih zob ali ohlapnih odstranljivih protez preprosto ne morete žvečiti hrane, ki vam je res všeč. Ne glede na vašo situacijo boste na koncu želeli imeti zobne vsadke.


Tukaj pridejo na vrsto zobni vsadki. Ti so bistveno učinkovitejši pri doseganju vrhunske moči ugriza, kot ste navajeni. Poleg tega vam bodo pomagali obnoviti približno 90% sposobnosti, ki jo dobite z naravnimi zobmi.


Capped Dental Implant Model


Ko ne želite izgledati starejši, kot se počutite –


Veste, kaj se zgodi z vašim obrazom, ko vzamete ven protezo. Lica se dramatično pogreznejo in gube okoli ust postanejo bolj opazne. To se zgodi, ko izgubite zobe in jih ne zamenjate takoj, s čimer zagotovite dovolj časa, da se čeljustna kost poslabša.


Zobni vsadki na mestu izgubljene zobne korenine vam bodo pomagali ohraniti mladosten videz obraza – povezovali ga bodo s čeljustno kostjo in jo sčasoma okrepili.


Ko si resnično želite trajno lepega nasmeha –


Izguba zob prinaša vrsto nevšečnosti; zatomorate čim prej izbrati nadomestno rešitev, ki vam bo olajšala življenje za dlje časa. Ob pravilni negi in pozornosti do detajlov lahko zobni vsadki trajajo tudi celo življenje. Zaradi tega sozobni vsadki najboljša izbira.


Ko si želite povrniti življenje –


Manjkajoči zobje predstavljajo zobno težavo, ki v vaše življenje prisilno uvede določene spremembe in posledično znižuje kakovost življenja. Ne vpliva samo na vaš videz; vendar ovira splošno počutje in prehranske navade. Zato so lahko zobni vsadki prava izbira, če želite voditi kakovostno življenje, kakršno ste imeli nekoč. Služili vam bodo lahko leta.


Zaključek –


PriArtident menimo, da si vsak človek zasluži živeti srečno in zdravo življenje. Ko gre za izbiro prave nadomestitve vaših manjkajočih zob, potrebujete najboljšo ter najbolj napredno rešitev kar jih obstaja.


Zobni vsadki spadajo med najboljše dosežke sodobne zobne industrije in če vas zanima ali vam lahko resnično povrnejo zdrav, mladosten nasmeh, potem se obrnite na Artident za posvet.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it