logo
Kako zobni implantati izboljšajo kakovost vašega življenjskega

Vam manjkajo zobje? Ali se zavedate, da boste kmalu odstranili zobe? Za zamenjavo svojih zob imate na voljo široko paleto možnosti. Ena izmed možnosti je zobni implantat, ki močno odstopa od ostalih.


Glavni razlog za namestitev zobnih implantatov je, da lahko izboljšajo kakovost vašega življenjskega sloga bolj kot druge rešitve za zamenjavo zob. Poleg tega vam bo postopek vsaditve zobnih implantatov koristil na različne načine. Nekatere si lahko preberete v naslednjih stavkih.Jeste brez težav.


Ne glede na to, ali vam manjkajo zobje ali pa so poškodovani oziroma uničeni in jih je treba odstraniti, boste med prehranjevanjem najverjetneje naleteli na težave. Zaradi manjkajočih ali poškodovanih zob težko jeste hrustljavo sadje, zelenjavo, prigrizke in trdo meso. Takrat vam priskočijo na pomoč zobni implantati.


Implantati so v čeljustno kost zasidrani s pomočjo titanovih stebričkov, kar lahko odpravi težave pri prehranjevanju. Počutili se boste, kot da imate povsem nove naravne zobe, ki jih lahko uporabljate za grizenje in žvečenje vsega, kar želite uživati. Tako lahko zlahka jeste različne vrste živil in v njih polno uživate.


Smejete se samozavestno.


Ko se odločite za postopek zdravljenja z zobnimi implantati, si lahko povrnete čudovit nasmeh, ki ste ga imeli nekoč. Nasmeh je najbolj osupljiva lastnost osebe, ki jo srečate prvič. Nasmeh je pomembnejši od drugih značilnosti, kot so obleka, vonj in govor.


S privlačnim nasmehom boste lahko naredili najbolj pozitiven prvi vtis. Manjkajoči ali poškodovani zobje vam preprečujejo samozavesten nasmeh ob spoznavanju novih ljudi. Zato se boste raje izogibali nasmehu in se bali, da si bodo ljudje o vas ustvarili negativno mnenje. Odločite se za zobne implantate, ki vam bodo povrnili nasmeh na obraz in poskrbeli za samozavestno razkazovanje čudovitih zob.


Zobe obnovite za vse življenje.


Po namestitvi zobnih implantatov vam bo zobozdravnik svetoval, kako pravilno skrbeti zanje. Nega ni zahtevna, saj je podobna skrbi za naravne zobe. 


Pomembno je redno ščetkanje, uporaba zobne nitke in redno obiskovanje zobozdravnika. Nikoli ne pozabite na zdravo prehrano. Če se držite teh nasvetov, lahko zobni implantati trajajo še vrsto let. Z zobnimi implantati dobite zagotovilo, da bodo novi zobje ostali na svojem mestu vse življenje.


Končni razmislek -


Ali potrebujete strokovno zamenjavo zob? Če je odgovor pritrdilen, potem se dogovorite za termin pri Artidentu in se odločite za zobne implantate! Kot smo že omenili, so zobni implantati enaki naravnim zobem in zahtevajo enako nego in vzdrževanje.


Če želite zagotoviti dolgo življenjsko dobo svojih implantatov, poskrbite za redno čiščenje in nitkanje zob, da se znebite bakterij in zobnih oblog, ki se kopičijo okoli implantatov. Za hitro pomoč glede zobnih implantatov nas čim prej kontaktirajte na info@artident.si.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it