logo
Glavni razlogi za ALL-ON-4 implantate v Ljubljani

Statistični podatki o številu odraslih, ki jim manjkajo zobje, so presenetljivi. Mnogi se soočajo z izgubo nekaterih ali vseh zob.


Če te luknje niso zapolnjene, lahko pride do neželenih posledic, za katere morda niti ne veste. Vpliva lahko na vaš govor in sposobnost ugriza, kakor tudi na enakomernost obraza. Ko zobje izginejo za dlje časa, se čeljust lažje premika, zaradi česar nastanejo nova mesta za nastanek gnilobe. Poleg tega ne morete vplivati na uničeno samozavest, ki je posledica nasmeha z velikimi luknjami.


Najboljša rešitev so ALL-ON-4 implantati v Ljubljani v priznani zobozdravstveni kliniki.


ALL-ON-4 implantati v Ljubljana


Namen ALL-ON-4 implantatov 


Če ste izgubili več zob zaradi gnilobe ali poškodb, ni smotrno izvesti številnih posameznih posegov implantacije. All-on-4 implantati nam omogočajo, da namestimo celoten niz zob z uporabo le štirih optimalno nameščenih vsadkov.


Pri zdravljenju zob se skozi več mesecev pojavljajo različni napredki. Priznana zobozdravstvena klinika v Ljubljani, Slovenija, vas popelje skozi celoten postopek, odgovori na vsa vaša vprašanja ter nudi zdravljenje in olajšanje z najbolj vrhunskimi napravami in tehnikami.


Zakaj so pacienti in zobozdravniki navdušeni nad All-on-4 implantati 


Sprememba, ki vam jo ponuja metoda All-on-4, je naravnost neverjetna. Ta metoda nadomeščanja zob ima številne izjemne prednosti, vendar bomo predstavili le nekatere od njih.


ALL-ON-4 je trajna rešitev 


Z ALL-ON-4 implantati vam ne bo treba vsak dan odstranjevati umetnih zob in jih čistiti. Za implantate skrbite kot za običajne zobe, saj so si zelo podobni.


ALL-ON-4 implantati


Izjemno udobje in samozavest 


ALL-ON-4 implantati v Ljubljani ponujajo dodatno udobje, saj jih je mogoče prilagoditi glede na vaša usta. Če smo iskreni, ne glede na to, kako vrhunski so vaši umetni zobje, se med premikanjem vedno počutite neprijetno, predvsem kadar jeste.


Zanesljivost in neobremenjenost, ki ju dobite s All-on-4 implantati, omogočata, da ne boste dirjali do kopalnice in ponovno nastavili zobe samo zato, ker ste jedli koruzo.


Vaša usta delujejo optimalno 


Če se odločite za postopek ALL-ON-4, implantati in nastavki tvorijo popolnoma delujočo ustno strukturo, ki vam omogoča pravilen ugriz in govor brez težav, ki jih povzročajo luknje. 


ALL-ON-4 je videti čudovito


Z ALL-ON-4 implantati bo vsakdo mislil, da so zobje vaši. Strokovni zobozdravniki na priznani zobni kliniki v Ljubljani, Slovenija, vaše nadomestne zobe natančno prilagodijo odtenku vaših obstoječih zob. Celo sami ne boste mogli prepoznati razlike, ko boste šli mimo ogledala in se močno nasmehnili.


Odkrijte, ali ste primeren kandidat za All-on-4 implantate


Dogovorite se za razgovor pri Artidentu in preverite, ali je ta oblika izboljšanja življenja primerna za vas. Pokličite na telefonsko številko +386 40 607987 ali zaprosite za termin. Lahko ste prepričani, da boste deležni najboljših ALL-ON-4 implantatov v Ljubljani po ugodni ceni.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it