logo
Do popolnih impolantatov pri Artidentu

Dobrodošli priArtidentu, zobozdravstveni kliniki v Ljubljani. Če iščete zobozdravstveno kliniko za reševanje svojih zobozdravstvenih potreb, ste prispeli na pravo mesto. Smo priznana in uveljavljena klinika, naši zobozdravstveni posegi pa so izjemno zanesljivi in cenjeni. Na enem mestu lahko prejmete vse zobozdravstvene rešitve, pri tem pa vam ni treba skrbeti za nič drugega. Prepričani smo, da bodo naše zobozdravstvene storitve na vašem obrazu pustile bleščeč nasmeh.


Nudimo široko izbiro zobozdravstvenih storitev ter zagotavljamo najboljšo kakovost zdravljenja. Med naše storitve spadajo plombiranje, čiščenje zob, zdravljenje koreninskih kanalov, vstavitev zobnih implantatovter kron, beljenje zob, zaščita pred fluorom za otroke itd. Pri reševanju težav z zobmi uporabljamo sodobne metode. Pri tem najprej preverimo stanje zob, nato pa poskušamo razumeti še parodontalno stanje. Ko je to opravljeno, začnemo z zdravljenjem. Že od nekdaj skrbimo, da naši pacienti domov odidejo zadovoljni, saj nas nič ne razveseli bolj kot njihova sreča.


Zobni implantati - Zobni implantati so umetne strukture, vgrajene v čeljustno kost. Postopek se opravi, če ste izgubili enega ali več zob ali imate zlomljen ali uničen zob. Zobni implantat služi kot nadomestek za manjkajoči zob. Zaradi svoje trajnosti in naravnega videza je prejel veliko pozornosti, povpraševanje po zobnih implantatih pa se je znatno povečalo.


Če vam manjka le en zob, ga lahko nadomestimo z implantatom in krono. Če vam manjka več kot en zob, jih je mogoče nadomestiti s pari implantatov, ki se povežejo z mostički. Če pa želite zamenjati vse zgornje ali spodnje zobe, opravimo tudi zamenjavo vseh zob v ustih. Sodobni standard zdravljenja, ki se izvaja pri nas, vam nikoli ne bo povzročil nobenih nevšečnosti.


Vsadki ALL-ON-4


Prednosti zobnih implantatov:


  • Zobni implantati so trajni, saj se vgradijo v kost.
  • Zagotovijo naraven videz.
  • Predstavljajo odlično zamenjavo za manjkajoči zob, z ustrezno nego pa lahko služijo celo vse življenje.
  • Ščitijo sosednje in preostale zobe pred dodatnimi poškodbami.
  • Izguba zob lahko povzroči opaznejše gube okoli ust, zaradi česar ste videti starejši. Zobni implantati imajo enako funkcijo kot naravni zobje, saj preprečuje povešanje in prezgodnje staranje obraza.
  •  Z zobnimi implantati lahko zelo dobro žvečite.
  • In kar je najpomembneje, povrnili vam bodo bleščeč nasmeh.


Kako oblikujemo implantate: Najprej opravimo temeljito posvetovanje z našimi pacienti. Nato se zobozdravnik odloči, kako in kdaj naj se implantat vstavi. Na koncu se oblikuje ustrezen načrt zdravljenja v skladu s potrebami in zahtevami.


Po vsaditvi zobnih implantatov: Zobni vsadek je zelo podoben vašim naravnim zobem, zato zahteva povsem enako higieno in nego. Z rednim čiščenjem in nitkanjem boste poskrbeli, da se v ustih ne bodo pojavljale zobne obloge in bakterije. Tako bodo implantati ostali zdravi. Za zgodnje diagnosticiranje morebitnih težav, ki lahko nastanejo zaradi implantatov, je potrebno tudi redno obiskovati zobozdravnika.


Za oceno stroškov zobnega implantat si lahko ogledate cenik, ki je na voljo na naši spletni strani.


Pri Artidentu boste zagotovo deležni kakovostnih zobozdravstvenih storitev. Delujemo na področjih oralne kirurgije, konzervativnega in preventivnega zobozdravstva, endodontije, protetike, implantologije, otroškega zobozdravstva itd. Če imate vprašanja ali pomisleke v zvezi z našim delom, se lahko obrnete na nas. Na vsa vaša vprašanja se bomo potrudili odgovoriti po svojih najboljših močeh.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it