logo
Pet lastnosti najboljšega zobozdravnika v Ljubljani

Na stomatološko fakulteto se lahko vpiše vsakdo, ki ima ustrezno znanje na tem področju, a le nekateri imajo ustrezne lastnosti, da postanejo izjemni zobozdravstveni strokovnjaki.Priznan zobozdravnik v Ljubljani nima le široke stopnje izobrazbe ter informacij in strokovnega znanja za izvajanje številnih zobozdravstvenih posegov, temveč tudi več različnih lastnosti, značilnosti in spretnosti.


Spodaj so predstavljene najpomembnejše lastnosti izjemnih zobozdravnikov v Ljubljani, zaradi katerih

Read More
Zakaj izbrati zdravljenje z implantati ALL-ON-4?

Iščete boljšo rešitev za manjkajoče zobe? Zakaj ne bi razmislili o zobnih implantatih! Običajno je površina implantata izdelana iz titana, ki omogoča izjemno biološko povezavo s kostjo. Zobni implantati pomagajo tudi pri stabilizaciji zobne proteze.


Implantati so pravzaprav načrtno oblikovane umetne korenine, ki se vstavijo v čeljustno kost. Obravnavamo jih kot protetično telo in so idealna rešitev za manjkajoče zobe. Z njimi se izognete drgnjenju sosednjih zob. Če razmišljate o

Read More
5 Pozitivnih vidikov implantatov, ki jih ne smete ignorirati

Vam manjkajoči zobje otežujejo žvečenje? Se vaše beside pogosto izgubijo v zobnih vrzelih? Imate polomljene in nagnite zobe, zaradi katerih se sramujete in se tako nesproščeno smejite? Krivi in manjkajoči zobje predstavljajo veliko težavo, ki jo ne smete nikoli ignorirati.


Pri Artidentu si strokovnjaki že več let prizadevajo obnoviti manjajoče in okvarjene zobe z uporabo sodobnih zobozdravstvenih postopkov. Posamezniki, ki so se odločili za zobne vsadke poročajo o pozitivnih

Read More
Zobni vsadki – Popolna alternativa za manjkajoče zobe

Zobni vsadki predstavljajo odlično rešitev za posameznike, ki želijo obnoviti svoj nasmeh. Tako odrasli kot starejši posamezniki z manjkajočimi zobmi, lahko le te nadomestije na popolnoma funkcionalen način naravnega videza.


Zobni vsadki so vsajeni neposredno v čeljust, protetični del zoba pa je nameščen na le te. Postopek je zasnovan tako, da pacientu nudi dolgoročno rešitev in zagotovi popoln nasmeh.


Fusing to the Jaw – Spoj s čeljustjo


Zobni vsadki so pravzaprav vijaki s titana; kovine,

Read More

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it