logo
Zobni vsadki Artident

Potrebujete zobne vsadke? Zobna klinika Artident vam ponuja najboljše zobne vsadke, ki jih namestijo strokovnjaki. Bodite brez skrbi, saj si boste znova povrnili žvečilno moč in čudovit nasmeh. Da, prav ste prebrali. Artident svojim pacientom ponuja varne in kakovostne zobne vsadke, s katerimi si zagotovite dobro zdravje zob. Poslovite se od poškodovanih ali manjkajočih zob. Nudimo vam zanesljive rešitve.


Vsi, ki sodelujejo pri procesu implantacije, naj gre za zobozdravnike ali zobotehnike, so strokovno usposobljeni. Celoten proces poteka brez težav in je popolnoma varen. Tu smo za naše paciente. Dogovorite se za posvet, na katerem bo obravnavana vaša situacija. Podrobno si bomo ogledali vašo težavo z zobmi, da lahko nato izberemoprimerno metodo implantacije.


Številni naši pacienti so zadovoljni s svojo implantacijo, saj vedno poskrbimo za najkvalitetnejše vsadke.


Kaj so zobni vsadki in kaj je njihov namen? Vsadki se vstavijo v čeljustno kost. To storimo zato, da preprečimo obrabo preostalih zob.


Kako veste, da ste pravi kandidat za implantacijo? Poleg dobre ustne higiene morate biti tudi zdravi. Tkivo mora biti brez znakov parodontalne bolezni.


ru_implantacio_webre2-e1404052186424

Zobni vsadki po vsaditvi potrebujejo 4-6 mesecev, da se kost in vsadek popolnoma združita. Površina vsadka je izdelana iz titana, kar zagotavlja popolno biološko vez s kostjo.


Številne neprijetnosti lahko omilimo, na primer nadomestimo zob z vsadkom in krono. S tem se zmanjša obraba sosednjih zob. Nadomestimo lahko tudi več manjkajočih zob, kar storimo s parom vsadkov. Izdelamo lahko tudi fiksni mostiček, pritrjen na vsadke, s katerim zapolnimo vse manjkajoče zobe v zgornji ali spodnji čeljusti.


Z vsadki je mogoče stabilizirati zobne proteze in ponovno vzpostaviti želeno funkcijo. Zato so zobni vsadki zelo dobrodošli. Naročite se na posvet in preverite, katera vrsta zobne implantacije je primerna za vas.


Zakaj čakati, če ste že našli pravo in zanesljivo zobno kliniko, ki vam bo ponudila prave zobne vsadke?


Prepričani smo, da vam bodo vsadki pričarali lep nasmeh, povrnili žvečilno moč in ohranili preostalo zobovje.


Za podrobnejše informacije o cenah zobnih vsadkov si oglejte priloženi seznam.


Čim prej se obrnite na nas, z veseljem vam bomo pomagali.


Za dobro zdravje zob poskrbi le Artident.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it