logo
Usposobljeni zobozdravnik v Ljubljani - Artident

Iščete zaupanja vrednega zobozdravnika v Ljubljani?Našli ste pravega.Zobna klinika Artident premore najboljše zobozdravnike, ki vam nudijo kakovostno zdravljenje.Na njihove storitve se lahko v celoti zanesete.Lokacija naše klinike je izjemno ugodna.Naš zobozdravnik bo najprej preučil vašo težavo, na podlagi katere vam bo lahko ponudil ustrezno zdravljenje in zagotovil, da bo vaša izkušnja pozitivna.


Artident je družinska zobozdravstvena klinika, ki ponuja vrhunske storitve.Zaupajo nam mnogi.Strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami nudijo številne zobozdravstvene storitve.


Z nami imate izkušenega zobozdravnika na dosegu roke, naša klinika pa se nahaja na izjemno ugodni lokaciji.Naša ordinacija se nahaja na Dunajski 129 v prvem nadstropju.Dostopna je tako z avtomobilom kot javnim prevozom.Na voljo je tudi dvigalo, ki nudi enostaven dostop do klinike.


Zobozdravnik Ljubljana


Zaupanja vreden zobozdravnik v Ljubljani:Nudimo zobozdravstvene storitve, kot so implantati, beljenje zob, zobne proteze, furnirji in drugo.Vsakemu pacientu zagotavljamo varno in prijetno izkušnjo.Če vas zanima katerokoli od zobozdravstvenih storitev, je Artident vsekakor pravi naslov.Ne glede na to, ali potrebujete nadomestitev poškodovanega zoba, plombo manjkajočega zoba, beljenje zob ali odstranitev zobnega kamna, vam bo pri vseh teh zadevah pomagal le termin in zdravljenje.Opravljamo tudi vgradnjo zobnih implantatov in zobnih protez.Dogovorite se za termin, na katerem vam svetujemo glede storitve, ki jo potrebujete.Kot novost lahko ponudimo tudi pritrditev zobne proteze z dvema implantatoma. Gre za varen in zelo učinkovit postopek, ki pripomore k stabilnosti čeljusti in nemotenemu žvečenju.Ne čakajte, še danes se obrnite na Artident.


AKCIJE


Našo ekipo sestavljajo usposobljeni zobozdravniki z dolgoletnimi izkušnjami.Na voljo so od ponedeljka do četrtka med 8.00 in 19.00.Ob petkih so na voljo od 8.00 do 13.00.Delovni čas lahko najdete na naši spletni strani.Vsekakor se dogovorite za termin, ki vam ustreza.


Zakaj izbrati nas?


  • Hitro naročilo
  • Ugodne cene
  • Kvalitetne storitve
  • Dostopnost
  • Strokovni zobozdravniki


Zavedamo se, da je dobro zdravje zob osnova za kakovostno življenje.


Za vsa vprašanja se obrnite na nas.


Izberite našo zobozdravstveno kliniko in uživajte v življenju s pomočjo naših storitev.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it