logo
Razlogi za implantacijo ALL-ON-4 pri priznanem zobozdravniku v Ljubljani

Če se znajdete v neprijetni situaciji, ko vam manjka nekaj zob, boste morda opazili, da ste zaradi tega zelo nezadovoljni in posledično postajate manj samozavestni. Manjkajoči zobje lahko prispevajo k nekaterim drugim zobozdravstvenim težavam in vplivajo tudi na vaše splošno počutje.


Umetni zobje so preizkušena rešitev za nekatere paciente, ki se soočajo z izgubo več zob. Vendar pa ti ne zagotavljajo tiste stopnje olajšanja ali varnosti, ki pripomore k popolnemu zadovoljstvu. Zato so tu ALL-ON-4 implantatinajboljša rešitev pri priznanem zobozdravniku v Ljubjani, Slovenija.


Štiri prednosti implantacije All-on-4 


Prednosti tehnike All-on-4 so številne, vse pa so neposredno povezane z dobrim počutjem v ustni votlini, saj prinašajo koristi na različnih področjih vašega življenja. Navajamo le nekaj ključnih prednosti, ki jih bodo pacienti spoznali po implantaciji All-on-4.


Prepreči izgubo in razgradnjo kosti


Najbolj znana posledica izgubljenega ali manjkajočega zoba je propadanje čeljustne kosti. Struktura All-on-4 je učinkovita pri omejevanju izgube kosti, saj so implantati pritrjeni neposredno na čeljustno kost in delujejo podobno kot struktura običajnih zob. Pritisk na čeljustno kost je podoben pritisku običajnih zob, kar omogoča ohranjanje in krepitev kostne mase.


Povečana samozavest


Pacienti z implantacijo All-on-4 pridobijo celotno serijo zob naravnega videza, ki so varno in enostavno nameščeni v ustih. To jim omogoča, da brez skrbi uživajo v svoji najljubši hrani in pijači. Ob spoznanju, da bodo zobje trdno ostali na svojem mestu, se pacientom samozavest močno izboljša, saj jih nikoli več ne bo skrbelo, da bi se zaradi zrahljanih umetnih zob počutili neprijetno.


Enostavna nega in boljša higiena


Nega za zobe in implantate All-on-4 je preprosta in temelji na večini stalnih ustnih navad, ki jih že poznate. Ščetkanje, nitkanje, uporaba ustnih vodic in redni zobozdravstveni pregledi ostajajo pomembne dejavnosti, ki jih je treba ohraniti. Dodatna prednost implantatov All-on-4 je, da ne potrebujete nerodnih ali neprimernih lepil, ki jih je treba uporabljati pri drugih običajnih vrstah umetnih zob. S tem prihranite čas, energijo in denar.


Dolgotrajna rešitev


Ena od pomembnejših prednosti metode All-on-4 so trajni rezultati, ki ne zahtevajo večkratnih obiskov pri zobozdravniku. Okvir All-on-4 uporablja zobni nadomestek, ki je varno nameščen v ustih s pomočjo implantatov. Pri tem ne pride do težav, ki so posledica recesije dlesni. Prav recesija dlesni povzroči neprijetnosti pri umetnih zobeh, ki sčasoma začnejo drseti. Metoda All-on-4 zagotavlja dolgotrajno rešitev, rezultat pa je večja sproščenost in udobje za pacienta.


Osebje ordinacije Artident je strokovno in prijazno. Z veseljem bodo pripomogli k najboljši izkušnji z ALL-ON-4 implantati v Ljubljani, Slovenija. Zobozdravniki z več kot 20-letnimi izkušnjami nudijo najboljše zobozdravstvene storitve. Naročite se na telefonsko številko +386-40-607987.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it