logo
Izberite Artident, zaupanja vredno zobozdravstveno kliniko za ALL-ON-4 implantat

Dobrodošli v Artidentu, zobozdravstveni kliniki v družinski lasti in vodenju. Veseli smo, da ste prišli k nam. Naša klinika se nahaja v Ljubljani, Slovenija. Če iščete zaupanja vredno zobozdravstveno kliniko, ki ponuja vrhunske zobozdravstvene storitve, potem je Artident prava izbira. Pri nas boste prejeli vrhunske zobozdravstvene storitve. Artident je priznana in zaupanja vredna zobozdravstvena klinika v Ljubljani, za katero se lahko odločite brez razmišljanja. V naši kliniki opravljamo vse zobozdravstvene storitve, zato lahko rešimo vse vaše zobozdravstvene težave. Pridite k nam. Če je na vaši strani Artident, zakaj bi iskali drugje? Vaše zobozdravstvene težave bomo zlahka rešili in pri nas boste nedvomno doživeli čudovito izkušnjo.

ALL-ON-4 implantati


Obljubljamo vam vrhunsko kakovost zobozdravstvenih storitev. Vse naše storitve so na vrhunski ravni, pa naj gre za zobne plombe, čiščenje zob, zdravljenje koreninskih kanalov, implantate ali krone, beljenje zob ali zaščito s fluorom za otroke, vse opravimo brezhibno in vam zagotovimo, da boste domov odšli z odpravljenimi težavami. Zobozdravstvena klinika Artident v Ljubljani, Slovenija, je najboljša rešitev za vse vaše zobozdravstvene težave. Vedno, ko se pojavijo kakršne koli zobozdravstvene težave, se brez razmišljanja obrnite na nas. Artident je priznana zobozdravstvena klinika, ki že vrsto let nudi vrhunske zobozdravstvene storitve.


ALL-ON-4 implantati: Če potrebujete ALL-ON-4 implantacijo, potem ste lahko brez skrbi. Mi smo tu za vas.  Gre za kirurški in protetični postopek, pri katerem so vsi zobje podprti s štirimi zobnimi implantati. Takšna vrsta implantacije je najprimernejša za paciente, ki so brez zob ali imajo močno polomljene oziroma pokvarjene zobe ali imajo težave z dlesnimi. Štirje vsadki podpirajo fiksno protezo z 10-14 zobmi, ki se namesti v roku 24 ur takoj po opravljenem kirurškem posegu. ALL-ON-4 tehnika omogoča trajno rešitev in še isti dan nadomesti celoten niz zgornjih in spodnjih zob, z mostičkom ali protezo.


ALL-ON-4 implantati


Prednosti implantacije ALL-ON-4: Ta postopek implantacije je v zadnjem času vse bolj priljubljen. Prinaša kar nekaj prednosti, med katerimi so tudi


  • Hitrost: Gre za zelo hiter postopek implantacije, zato je ta metoda ljudem bolj všeč.
  • Takojšnji rezultati: To je ena najpomembnejših prednosti ALL-ON-4 implantatov. Pacienti dobijo celoten set zob z enim samim postopkom.
  • Brez kostnih presadkov: Za razliko od tradicionalnih postopkov, se pri tej metodi ne uporabljajo kostni presadki.
  • Enostavno vzdrževanje: ALL-ON-4 iplantati so preprosti in enostavni za nošenje in vzdrževanje.
  • Cenovno ugodno: ALL-ON-4 implantacija je cenovno ugodna metoda. Ne bo vas stalo tako veliko kot druge metode.


Artident je ena najboljših zobnih klinik za ALL-ON-4 implantate v Ljubljani.


Zagotavljamo vam kakovostne zobozdravstvene storitve, saj delujemo na področjih oralne kirurgije, konzervativnega in preventivnega zobozdravstva,endodontije, protetike, implantologije, otroškega zobozdravstva itd. Lahko ste povsem brez skrbi, da bomo vašo težavo odlično rešili. Na naši spletni strani je na voljo tudi cenik, kjer lahko preverite ceno storitev.


Če imate kakršna koli vprašanja, nas pokličite.


Za varno in kakovostno ALL-ON-4 implantacijo v Ljubljani, Slovenija, izberite Artident.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it