logo
Implantati Probolevanje obžalovanja izgube zoba

Pri odraslih, po izgubi zoba ni več možnosti, da bi v življenju dobili novega. Dejstvo je, da obstaja več pogojev, ki lahko zahtevajo odstranitev problematičnega zoba. Najobičajnejši razlog je luknja v vašem zobu. Nimate nobene druge možnosti, kot da se odpravite do zobozdravnika, ki vam bo odstranil poškodovani zob. Na tej točkimorate sprejeti vse previdnostne ukrepe, da ne bi prišlo do razpadajočih dlesni. Vendar izguba zoba ne pomeni, da ne morete dobiti drugega. Pravzaprav lahko ravno zobni implantati nadomestijo izgubljeni zob.


Kako pogosto morate zaradi izgube zoba, ustvarjati nove rešitve za pranje ust? Na to obvezno dnevno rutino lahko pozabite, če se odločite za zobneimplantate. Pridobitev implantata, takoj po izgubi zoba, prinese mnoge koristi.

Dental Implants


1. Zmanjšana bolečina


Problematični zob lahko privede do nespečih noči in vam onemogoči uživanje najljubše jedi. Včasih je stanje tako hudo, da bi sredi noči najraje poiskali ustrezno pomoč.  Ali ste ob tej neznosni bolečini brez učinka polnili svojo zobno luknjo? Imate možnost, da se odločite za zobne implantate. Le tako, boste dobili ustrezno zaščito, pred nenehnim zobobolom in občutljivostjo. Poleg tega je sedaj, ko ste dobili nov zob, občasen obisk pri zobozdravniku nepotreben.


2. Popolna prilagoditev


Neustrezna in mlahava zobna proteza vas lahko prikrajša za nasmeh in morda najljubši obrok. Zaradi vašega slabega zobozdravstvenega stanja nimate svobode početi kar bi želeli. Namesto da trpite v tišini, vam lahko implantati povrnejomožnost, da spet postanete svobodni.Sami boste po svoji želji odločali, kajboste čez dan jedli in česar ne.


Zobni implantati


3. Izboljšan videz obraza


Skoraj nihče se v starostine bo mogel izogniti izpadanju oziroma potrebni odstranitvi zob. Posledica izgube zoba bodo upadla lica, zaradi česar obraz osebe izgleda nerodno in neestetsko. Poseg po zobnih implantatih lahko starejšim pomaga obnoviti strukturo obraza.


Ob koncu, naj omenimo, da odstranitev problematičnega zoba ne pomeni, da ne morete imeti drugega kot nadomestek. Dejstvo je, da vam implantatilahko ponudijo novo priložnost, da ponovno zaživite nekdanje življenje. Po odločitvi za zobne implantate, boste lahko začelibrezskrbno življenje brez nepotrebnih zobnih problemov.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it