logo
All-on-4 - najnovejša metoda zobozdravstva za nadomestitev

Predstavljajte si, da se lepega dne zbudite in ugotovite, da vam manjka zob. Kakšna bi bila vaša reakcija? Seveda ne bi bilo prav nič prijetno! Manjkajoči zobje, ne le da zavirajo razvoj vaše osebnost, ampak vplivajo tudi na to, kako govorite, na sposobnost prehranjevanja s hrano, ki jo želite, in kar je najpomembnejše, lahko zamajejo vašo samozavest.


Kar zadeva nadomeščanje manjkajočih zob, lahko poleg mostičkov in protez najdete številne možnosti. Običajno lahko z zobnimi implantati zamenjamo enega ali dva zoba, v primeru več manjkajočih zob ali vseh zob pa bo vstavljanje zobnih implantantov trajalood nekaj tednov do nekaj mesecev. Ne skrbite! Danes je na voljo boljša rešitev, ki vam lahko pomaga pri obnavljanju popolnega nasmeha, brez potrebe po operacijah, dolgem okrevanju in čakanju na vstavitev novih zob. Ta rešitev so zobni implatanti All-on-4.


ALL-ON-4 implantati v Ljubljani


Ne glede na to, ali želite obnoviti izgubljeni nasmeh ali nadomestiti svoje proteze, se lahko odločite za vsadke All-on-4. Oglejte si različne prednosti vsadkov All-on-4 spodaj –


  • Štirje vsadki! To je vse!


Pri tradicionalnih zobnih vsadkih ponavadi vsak zob dobi svoj implantat, ki ga vstavimo v čeljustno kost. Če uporabite to metodo, bo za nadomeščanje več manjkajočih zob potrebnih več operacij, ki bodo trajale mesece, potrebovali pa boste še nekaj dodatnega časa za okrevanje. Toda pri All-on-4 so za vstavitev popolnega loka zgornjih ali spodnjih zob potrebni samo štirje vsadki. V tem primeru je vsak implantat vstavljen strateško, da bi zagotovili najboljšo podporo in ravnotežje v ustih, ki varno držijo fiksno totalno protezo.


  • Samozavestno se nasmehnite že danes!


Nasmeh nas izpolnjuje. Nasmeh na obrazu nam razsvetli dan. Kajne? Toda manjkajoči zobje nam močno ovirajo nasmeh. All-on-4 vam pomaga obnoviti ta čudovit nasmeh na obrazu, kar vrača zaupanje v samega sebe. Pri tej metodi so zobni vsadki vstavljeni tako, da vam ni treba čakati, da se kostno tkivo spoji z vsadkom. Zato je takoj po namestitvi zobnih vsadkov pritrjen celoten lok naravnega videza, ki izpopolni vaš nasmeh.


Zobni vsadki Ljubljana


  • Velik NE cepljenju kosti!


V primeru tradicionalnih vsadkov je cepljenje kosti potrebno za nadomestitev izgubljene kosti pred vstavitvijo implantacijskega mesta. In postopek se zato podaljša. Vendar pa pri All-on-4 cepljenje kosti ni potrebno, ker se pri tej metodi zobni vsadki vstavijo v zadnji del ust pod kotom, ki omogoča uporabo naravne kosti. Ta način zagotovi varno in trajno prileganje brez cepljenja kosti.


  • Jejte in pijte brez skrbi


All-on-4 zobni vsadki so trajni, zato lahko brez skrbi uživate v hrani in pijači. Prav tako se lahko samozavestno družite s prijatelji in družino, ne da bi vas skrbelo, da bodo vaši zobje odpadli ali poskakovali. Z zobnimi vsadki all-on-4 si povrnite samozavest in zaupanje.


Zaključek:


Želite nadomestiti manjkajoče zobe? Iščete zobno kliniko v Ljubljani? Strokovno usposobljeni zobozdravniki podjetja Artident v Ljubljani vam zagotavljajo zobne vsadke All-on-4. Za več informacij obiščite https://www.artident.si/narocanje/0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it