logo
ALL-ON-4 implantati - Postopek za takojšnjo pritrditev zob

Če si po izgubi zob želite takojšnjo namestitev novih zob, potem se ni mogoče izogniti možnosti ALL-ON-4 implantatov.Ta postopek zajema le namestitev 4 zobnih implantatov, zaradi česar je mogoče zobe nadomestiti z minimalno invazivnim kirurškim posegom.Za tako zdravljenje so v Ljubljani na voljo ugledne zobne klinike, kjer vam postopek ponujajo po dostopni ceni.


Oglejmo si nekaj dejstev, ki jih je dobro vedeti o tem načinu zdravljenja, saj tako ne bomo imeli nobenih zadržkov pri obisku teh uglednih zobnih klinik.


Kdaj se odločimo za ALL-ON-4 implantate


Ta način zdravljenja zob je idealen, če nimate zadostne kostne mase, ki je obvezna za tradicionalni zobni implantat, ali če vam fiksna proteza ni všeč.Metoda je najboljša tudi, če morate pred vstavitvijo zobnega implantata opraviti drago in dolgotrajno presajanje kosti.


ALL-ON-4 implantati


Prednosti zobnega implantata 


Ta vrsta zobnih implantatov ima več prednosti.Spoznajmo jih.


  • Je učinkovitejša od tradicionalne metode zobnih implantatov.
  • Izognite se dragemu in invazivnemu posegu presajanja kosti.
  • Gre za časovno učinkovit način namestitve zobnega implantata.
  • Celoten postopek je končan v enem dnevu.
  • Postopek je higieničen in ščetkanje ne bo povzročilo nobenih težav.


Koliko časa traja vgradnja ALL-ON-4 implantatov?


Postopek vgradnje zobnega implantata traja en dan.Pred tem boste morda morali nekajkrat obiskati zobno kliniko, kjer se bo zobozdravnik z vami pogovoril o metodi ter opravil rentgenske posnetke in modele pred vstavitvijo implantata.


Razlika med običajnim in All-On-4 implantatom?


Tako običajni kot ALL-ON-4 implantati potrebujejo od 3 do 6 mesecev, da se povežejo s čeljustno kostjo, vendar je zaradi nekaterih razlik ta nova vrsta zobnih vsadkov učinkovitejša.All-On-4 implantati ostanejo skupaj in med žvečenjem se ne premikajo, zato je postopek uspešnejši.


ALL-ON-4 implantati


Pričakovana bolečina


Postopek je neboleč, vendar vam lahko zobozdravnik na vašo željo da lokalno anestezijo.


Ali gre za enodnevni postopek? 


Gre za enodnevni postopek.Zobozdravnik še isti dan odstrani neuporabne zobe in namesti implantat.Kliniko zapustite z novimi zobmi.


Te prednosti so vas zagotovo prepričale, da se odločite o vgradnji ALL-ON-4 implantatov.To je najbolje opraviti v Artidentu, najboljši zobozdravstveni kliniki v Ljubljani, Slovenija.Naročite se na telefonsko številko +386 40 607987. 0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it