logo
AKCIJE ki jih lahko pričakujete v profesionalni zobni kliniki

V priznanih zobozdravstvenih klinikah v Ljubljani lahko poleg splošnega čiščenja in pregleda ustne votline pričakujete tudi različne AKCIJE.Te klinike izvajajo storitev estetskega in otroškega zobozdravstva pod eno streho.Strankam so tako na voljo različne zobozdravstvene storitve, kar je tudi razlog, zakaj se raje odločajo za takšne ustanove.


Oglejmo si nekatere AKCIJE, ki jih lahko pričakujete v priznanih zobozdravstvenih klinikah po ugodnih cenah.


AKCIJE


Estetsko zobozdravstvo


Priljubljenost estetskih zobozdravstvenih storitev je vedno večja, zato imajo ugledne zobozdravstvene klinike, ki lahko te storitve ponujajo po dostopnih cenah, veliko število stalnih strank.Beljenje zob je ena od priljubljenih storitev estetskega zobozdravstva.Namen te storitve je polepšati nasmeh ter zmanjšati prisotnost madežev in spremembe barve.V priznani zobozdravstveni kliniki v Ljubljani je beljenje zob z napredno metodologijo Zoom na voljo že za 350 EUR.V njihovi ponudbo so tudi zobni vsadki, zobne krone, oblikovanje zob in plombiranje.Primer omembe vrednih AKCIJ so tudi zobne prevleke.


Endodontski posegi


Brezbolečinsko zdravljenje koreninskih kanalov spada pod endodontski poseg.Zobozdravniki s tem posegom zdravijo paciente, kadar se v zobu pojavi okužba.Priznani zobozdravniki imajo znanje in izkušnje za zdravljenje občutljive notranjosti zoba.


iStock_Teeth2-300x200


Pediatrično zobozdravstvo


Klinike ponujajo tudi pediatrično zobozdravstvo, saj ima veliko mladostnikov težave z zobmi.Med storitve spadajo čiščenje, pregledi, plombiranje zob in druge rutinske zobozdravstvene storitve, prilagojene posebnim zahtevam otrok.Zobozdravniki z svojim znanjem in otrokom prijazno prakso spremljajo rast otrokovih zob in diagnosticirajo stanje ustne votline, povezano z otroškimi boleznimi.The dentists have age-specific knowledge and kid-friendly practices.


Periodontalno zdravljenje 


Med te AKCIJE se uvršča preprečevanje, diagnosticiranje in zdravljenje bolezni in stanj, ki vplivajo na podporne strukture zob.Primeri podpornih tkiv so dlesen, alveolarna kost, parodontalni ligament in cement. Ena od glavnih storitev je preprečevanje bolezni dlesni v zgodnjih in poznih fazah.Takšno zdravljenje lahko zahteva operacijo, na primer presaditev dlesni ali zmanjšanje žepa.Pri pacientih s hudo boleznijo dlesni ali anamnezo, ki lahko zaplete manjše bolezni, so verjetno potrebne storitve parodontologa.


tooth_fillings


Ortodontske storitve 


Ta storitev je namenjena izboljšanju postavitvi zob in čeljusti.Pacienti z izbočeno čeljustjo, štrlečimi zobmi, križnim ugrizom ali nepravilno postavljenimi zobmi se obračajo na ugledne zobozdravstvene klinike.Takšne storitve vključujejo uporabo zobnih aparatov, fiksatorjev, elastičnih tegov, prozornih nastavkov in drugih posebnih zobozdravstvenih posegov za postopno izboljšavo položaja zob in ugriza.


Protetične storitve


Strokovnjaki za protetiko oblikujejo, izdelajo in namestijo nadomestke za manjkajoče ali poškodovane zobe.S tem pomagajo obnoviti funkcijo in naravni videz ustne votline. Zobozdravniki vgrajujejo zobne vsadke, mostičke, zobne proteze ali opravijo rekonstrukcijsko kirurgijo.


Če vas zanimajo AKCIJE po dostopni ceni, pokličite Artident na +386 40 607987.0 Comments

Please login to post your comment..

Social

Reviews
  • Be the first one to review us.

Post your Review

Rate it